Ga naar hoofdinhoud

Inschrijvingen Vierdaagse Alblasserwaard 2022 geopend!

Drie maal is scheepsrecht: de inschrijvingen voor de 24e editie van de Vierdaagse Alblasserwaard van 25 t/m 28 mei zijn geopend! Een bijzondere editie, want een deel van het inschrijfgeld van de fiets- en wandelroutes komt ten goede aan Stichting Lach voor een Dag.

Beleef, proef en ontdek
De (Den Hâneker) ondernemers in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden zijn zeer enthousiast om de deuren weer te kunnen openen voor de deelnemers aan dit prachtige evenement. Samen met onze sponsoren, stakeholders en partner Rabobank Lek en Merwede ligt er weer een draaiboek klaar met variërende fiets- en wandelroutes door de polder, dagelijks entertainment en vertier voor jong & oud op het terrein en onderweg. Inschrijven voor één of meerdere dagen is vanaf nu mogelijk via www.vierdaagsealblasserwaard.nl. Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar, we adviseren dus voor 20 mei in te schrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs.

Voor de editie van 2022 is er gekozen voor ‘Lach voor een dag’ als lokaal goed doel.

Goed doel
Voor de editie van 2022 is er gekozen voor ‘Lach voor een dag’ als lokaal goed doel. “Een deel van het inschrijfgeld doneren we aan deze stichting welke zieke kinderen een onvergetelijke wensdag bezorgt bij een theatervoorstelling bij van Hoorne Entertainment, Avonturenboerderij Molenwaard of een andere vrolijke entertainmentactiviteit voor de hele familie. Ons motto ‘samen sterk voor de streek’ komt ook in deze samenwerking weer volledig tot zijn recht. Vanuit de Vierdaagse Alblasserwaard (initiatief van Den Hâneker) steunen we de stichting ‘Lach voor een Dag’. De stichting levert extra ondersteuning in de uitvoering van het evenement”, aldus Mariëlle de Bruijn.

 

Evenement Highlights 2022

Informatieavond 18 februari
Om een vierdaags evenement, inclusief Kennedymars in de nachtelijke uren, te organiseren kunnen we extra handjes gebruiken. Zowel in aanloop naar het evenement (uitzetten routes), als tijdens de dagen zelf (EHBO, bemanning rustpunten, informatiebalie). Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan dit evenement, schroom dan niet contact met ons op te nemen per mail info@vierdaagsealblasserwaard.nl. Ook ben je van harte welkom om vrijblijvend de informatiebijeenkomst op vrijdag 18 februari bij de Bovezolder in Meerkerk bij te wonen (aanvang 19.30 uur).

Meer informatie:
– www.vierdaagsealblasserwaard.nl (voorinschrijven mogelijk tot 20 mei)
– FB en Instagram @vierdaagsealblasserwaard

Foto- onderschrift foto kop: Stichting Dag voor een Lach is het goede doel van de Vierdaagse Alblasserwaard 2022 (Henk van ’t Pad, Denise Brocx, Mariëlle de Bruijn, Desiree Aantjes).

 

Back To Top