Ga naar hoofdinhoud

FAMILY PROOF ROUTE!

Op donderdag 18 mei 2023 organiseren we een speciale familie proof puzzelroute. Een aanrader voor (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 2-10 jaar. Start in de ochtend met een fiets-/ of wandelroute, stop onderweg bij een aantal rustpunten en geniet s’middags op het kidsplein van alle activiteiten (o.a. skelterbaan, springkussen, ballonnenclown) onder het genot van een hapje en drankje. Je hebt hierbij de keuze uit:

 

20 KM FIETSROUTE

De fietsroute start vanuit Hoornaar en brengt je o.a. bij Kaasboerderij Kuiper in Giessenburg. Hier kun je o.a. een bezoek brengen aan de boerderijwinkel, maar ook door de stallen wandelen en de koeien & kalfjes zien. De volgende stop op de route is zwembad de Doetsekom. Hier mag je deze dag na vertoon van je routekaart gratis naar binnen en genieten van alle speelmaterialen op het terrein of een duik nemen in het zwembad (vergeet dus je zwembroek niet). Bij Sportcafé ‘t Kommetje is het tevens mogelijk om iets te eten of drinken.

PS Ook op woensdag, vrijdag en zaterdag is er een 20km fietsroute. Met kinderen is het dus ook mogelijk om in 2023 vier dagen lang te fietsen en daarmee op zaterdag een medaille te ontvangen ;)

 

WANDELROUTE (5 OF 10 KM)

Ga je liever wandelen dan fietsen? Dat kan natuurlijk ook! Het blijft nog even een verrassing welke route je te voet volgt.

 

Let op! Voor alle Family Proof Routes geldt: vergeet onderweg niet goed op te letten en alle letters van de bordjes te noteren. Als je alles genoteerd hebt en de oplossing van de puzzel hebt, ontvang je bij terugkomst in de tent een gratis waterijsje (de collega’s bij de inschrijfbalie kunnen jullie vertellen waar dit opgehaald kan worden).

 


KLEURPLAATWEDSTRIJD 2023

Maak je mooiste creatie en maak kans op een Fien & Teun prijzenpakket. Download hier de kleurplaat.


UITSLAG KLEURPLAATWEDSTRIJD 2022

In 2022 hadden we vier winnaars:

 

 

Back To Top