skip to Main Content

Family Proof route!

In 2022 staan er wederom Family Proof routes op het programma voor Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei.

 

Puzzeltocht

De Family Proof route is erg leuk voor (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. De route kenmerkt zich door een puzzeltocht-element. Het puzzelen start bij de tent, voor zowel de 30 kilometer fiets- als de 10 kilometer wandelroute.

Als je het aan einde van de dag terug bij de tent de juiste oplossing op het formulier hebt staan, ontvang je een leuke verrassing op het HannesHoeve Kidsplein. Dit is tevens dé plek waar diverse activiteiten worden verzorgd door het team van BSO HannesHoeve. Denk aan skelterbaan, diverse spellen, schmink en een knutselhoek.

Daarnaast treden Fien & Teun met een minishow op om 14.30 uur (met aansluitend een Meet & Greet).

Note: ook als je niet met hele gezin wilt fietsen of wandelen is het mogelijk deze route te volgen (zonder puzzeltocht-element)


BESTEL JE TICKET VOOR DE FAMILIE PROOF ROUTE


Kleurplatenwedstrijd 

Lever je mooiste creatie in tijdens de Vierdaagse Alblasserwaard en maak kans op een super leuk Fien & Teun prijzenpakket!
Inleveren kan:

– bij het HannesHoeve Kidsplein op donderdag 26 mei (in de tent t.h.v. Dorpsweg 119)
– of maak een foto van het resultaat en mail deze voor 26 mei naar info@denhaneker.nl

 

DOWNLOAD HIER JE KLEURPLAAT

 

Actievoorwaarden wedstrijd
Onder de inzenders wordt per leeftijdscategorie (t/m 3 jaar –
4 & 5 jaar – 6 t/m 8 jaar) een winnaar gekozen. De winnaars worden bekend gemaakt in aanwezigheid van Fien & Teun tijdens de Streekparade op 28 mei 2022 om 15.00 uur (Dorpsweg 119 – Hoornaar). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

Back To Top