Ga naar hoofdinhoud

WANDELROUTES VIERDAAGSE ALBLASSERWAARD

BELEEF, PROEF EN ONTDEK TE VOET

Vanuit Hoornaar wandelen deelnemers door de polders van de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden (en daarbuiten). De routes zijn nooit hetzelfde, er is voor iedereen wat wils – zeker tijdens deze jubileumeditie! Het is fantastisch om te zien dat er deelnemers zijn die sinds de eerste keer elk jaar hebben meegedaan, dit maakt het evenement uniek.

Jong & oud kan ook dit jaar weer volop beleven, proeven en ontdekken gedurende vier dagen met dank aan onze sponsoren, stakeholders en vrijwilligers. Er is dagelijks keuze uit zes afstanden. Op donderdag bevatten zowel de 5 als de 10 kilometer route  een puzzelelement (family proof route).

Ook de rustpunten voegen een grote meerwaarde toe. Veel leden van de Den Hâneker werkgroep Recreatie & Toerisme stellen hun deuren open. Zo is er bijvoorbeeld de gelegenheid om langs de route af te koelen met een heerlijk ijsje uit de streek, of om energie op te doen met een broodje ambachtelijke kaas. Of geniet van de schaduw en neem een kijkje in een museum. Weer opgeladen? Vervolg je route en sluit de dag af met een verfrissende versnapering in de tent waar elke dag voor entertainment gezorgd wordt. Op zaterdag sluiten wij het sportieve evenement traditioneel af met de Streekparade.

 

 

 

 

 

 


PRAKTISCHE INFO

Adres start / finishlocatie: Dorpsweg 119 – Hoornaar (Fokveedagterrein, tegenover Slagerij Bouter)

Starttijden: de 40 km wandelaars kunnen tussen 7.00 – 8.00 uur starten. Voor de afstanden 25 – 30 km geldt een starttijd tussen 8.00 – 9.00 uur.
De wandelaars van de 5 – 10 – 15 km routes kunnen starten tussen 9.00 – 12.00 uur.

Eindtijd: voor alle routes geldt dat men voor 17.00 uur terug bij de tent in Hoornaar dient te zijn.


GPS ROUTES

Tijdens het evenement is het ook mogelijk om de tocht middels een GPS route te wandelen. De download hiervoor plaatsen we per dag op de website. Op woensdag 17 mei zullen de 4 routes van die dag dus voor  8.00 uur op deze pagina terug te vinden zijn.

DOWNLOAD WOENSDAG 17 MEI

* route 5 km
* route 10 km
* route 15 km
* route 25 km
* route 30 km
* route 40 km


VERKORT DEELNEMERS REGLEMENT

1. De wandeltocht wordt georganiseerd door een lid organisatie van K.W.B.N.
2. Deelname geschiedt vrijwillig en geheel op eigen risico.
3. De deelnemer dient de aangegeven route te volgen.
4. Aanwijzingen van de organisatie, politie, hulpdiensten dienen te worden opgevolgd.
5. De organisator is behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet op geen enkele wijze verantwoordelijk (of geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer geleden schade.
6. De deelnemer is persoonlijk aansprakelijk voor schade die hij of zij toebrengt aan eigendommen van derden.
7. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisator.
8. Je bent herkenbaar als deelnemer aan de Vierdaagse Alblasserwaard via een de button welke je aan tas of jas kunt bevestigen.
9. Bij de start/ finish is een E.H.B.O. post ingericht. Onderweg hulp nodig? Bel 06 – 28 33 53 66 met een duidelijke vermelding van de nummers van de routebeschrijving waartussen je je op dat moment bevindt. Er komt dan zo spoedig mogelijk een EHBO-er naar je toe.
10. Tijdens het evenement worden er foto’s en filmopnames gemaakt. Deze beelden gebruiken we ter promotie van het evenement op o.a. onze website en social media kanalen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meldt dit dan aan de start/ finish balie.

Een uitgebreid deelnemersreglement ligt ter inzage bij de inschrijftafel.

 

Back To Top