Ga naar hoofdinhoud
Persbericht Kontakt Vierdaagse Alblasserwaard

Persbericht Vierdaagse Alblasserwaard

Beleef, proef en ontdek de Alblasserwaard
van 29 mei t/m 1 juni 2019

Vierdaagse AlblasserwaardNa het succes van voorgaande jaren, organiseert Stap & Trap in 2019 samen met Den Hâneker het 4 daags fiets- en wandelevenement in de Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden onder de naam “Vierdaagse Alblasserwaard”. Geschikt voor de sportieve én recreatieve fietser en wandelaar van alle leeftijden. Het evenement start op woensdag 29 mei t/m zaterdag 1 juni 2019.

 

Beleef, proef en ontdek

Al lopend en fietsend kan men niet alleen meer van de omgeving zien, maar vooral ook beleven. Men komt door de prachtige polder en pittoreske dorpen. Onderweg zijn er de nodige bezienswaardigheden en stoppen we bij diverse (Den Hâneker) ondernemers. Ook dit jaar worden er weer andere routes uitgezet door een team van enthousiaste vrijwilligers, waarbij we elke dag met een ander thema werken (o.a. thema water, thema molens).

 

Nieuw in 2019

  • Vier dagen wandelen in plaats van drie (afstanden 5-10-15-25-30-40 km)
  • Family proof route op donderdag voor de 30km fietsroute en 10km wandelroute (incl. puzzeltocht)
  • Sport edition: dagelijks 80km fietstocht voor de gevorderde fietser o.b.v. GPS (naast de 30-40-60 km routes)
  • Streekparade op zaterdag 1 juni in Hoornaar bij de tent

 

Streekparade 2019

De start en finish zijn in de grote tent die midden in Hoornaar staat. Elke dag is er na de fiets- of wandeltocht gezellig entertainment en tijd voor het uitwisselen van ervaringen. Op vrijdagavond wordt traditiegetrouw een feestavond gehouden met Nederlandstalige muziek en liveoptredens, aangeboden door Stichting Vrije Recreatie. Op zaterdag zal de Streekparade georganiseerd gaan worden.

  

Meer informatie:

Back To Top