skip to Main Content

Jouw steun aan een gezond hart voor iedereen

Met jouw deelname aan de Vierdaagse Alblasserwaard steun je te voet of op de fiets de Hartstichting. Een deel van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar dit goede doel!

Bewegen voor een gezond hart

De Hartstichting is een groot supporter van bewegen en sportief bezig zijn. Bewegen is namelijk goed voor je hart en de bloedvaten en het verkleint de kans op hart- en vaatziekten en een beroerte. Bekijk hier meer over wat beweging kan doen voor een hartgezond leven.

Wetenschappelijk onderzoek

De Hartstichting steekt elk jaar miljoenen euro’s in wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. We zoeken naar oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen en op tijd te behandelen. Bekijk hier welke onderzoeken er lopen.

Maak jouw actiepagina aan!

Je kan nóg meer geld ophalen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten door jouw familie, vrienden, collega’s of kennissen jouw deelname aan de Vierdaagse Alblasserwaard te laten steunen. Maak jouw actiepagina hier aan en haal op een leuke en gemakkelijke manier geld op door je te laten sponsoren! De Hartstichting kan je hierbij helpen met tips & tricks.

 

 

Back To Top