skip to Main Content

We hebben er vertrouwen in dat we eind mei een dergelijk sportief evenement op een verantwoorde wijze kunnen organiseren. Uiteraard zijn we vanuit Den Hâneker (natuur- en landschapsvereniging Alblasserwaard & Vijfheerenlanden) enorm trots dat we dit met elkaar kunnen doen. Ons motto is niet voor niets ‘samen sterk voor de streek’.

Klik hier om je in te schrijven!

In 2020 hebben alle deelnemers de mogelijkheid gehad om het inschrijfgeld terug te krijgen. De deelnemers die hun inschrijving hebben laten staan (incl. GoodieBag t.w.v. € 7,50) staan automatisch op de deelnemerslijst van 2022. Mocht je het inschrijfgeld terug willen ontvangen, geen probleem. Stuur dan een mail naar info@vierdaagsealblasserwaard.nl.

Woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei 2022.

Mede dankzij jouw bijdrage als sponsor kunnen we een dergelijk evenement organiseren onder de vlag van Den Hâneker – waarvoor dank!

Toegezegde sponsorbedragen uit het verleden worden uiteraard niet automatisch afgeschreven. Januari/februari 2022 nemen we weer contact met je op.

We gaan er vanuit dat we in 2022 weer een Streekparade kunnen organiseren op de afsluitende dag (zaterdag 28 mei) van de Vierdaagse Alblasserwaard. Wij zouden het heel erg waarderen om je weer als deelnemer te mogen begroeten.

Oud-deelnemers en Den Hâneker leden ontvangen automatisch bericht. Wil je in de tussentijd meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@denhaneker.nl.

We willen je nogmaals bedanken voor je enthousiasme en betrokkenheid en hopen dat je ons volgend jaar wederom wilt ondersteunen bij dit mooie sportieve evenement.

Uiteraard ben je van harte welkom bij onze informatiebijeenkomst op vrijdag 18 februari 2022 vanaf 19.30 uur (Bovezolder -Meerkerk).

Absoluut! Hoewel de maatregelen hier niet anders zijn dan in andere regio’s blijft de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden de moeite waard! Neem eens een kijkje op deze pagina voor prachtige overnachtingsadressen. Leuk voor nu, óf in de toekomst!

We gaan er vanuit dat er – als vanouds – een feestavond op de vrijdagavond georganiseerd gaat worden. Zodra hier details van zijn, werken we onze website bij.

Inschrijven voor één of meerdere dagen is vanaf nu mogelijk. Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar, we adviseren dus voor 20 mei in te schrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs.

 

  Inschrijven

Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar, we adviseren dus voor 20 mei in te schrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs.

Dit is zeker mogelijk. Belangrijk is wel om te weten dat je alleen een medaille krijgt wanneer minstens 3 dagen uit worden gewandeld/gefietst.

Je kunt korting krijgen wanneer je lid bent van SVR/NTFU/KWBN.

Ja, er is een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van gestalde fietsen.

Iedereen mag deelnemen aan de Family proof route, met of zonder kinderen.

Nee, een zogenoemde spartamet is niet toegestaan. Wel kun je meedoen met een elektrische fiets (E-bike), als je daarbij rekening houdt met je medefietsers, met name met het langzamere tempo.

De fiets- en wandelroutes ontvang je bij de startlocatie (routes worden niet vooraf vrijgegeven).

De GPS-routes ontvang je bij de startlocatie (routes worden niet vooraf vrijgegeven).

Hiervoor kan contact opgenomen worden met Bike Totaal IJzerman. Kijk voor contactgegevens op hun website.

Dit is voor sommige routes mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op via info@vierdaagsealblasserwaard.nl.

Nee, het is niet toegestaan om mee te lopen met een huisdier.

Nee, dit is niet mogelijk. Inschrijving kan van te voren online via het inschrijfformulier of op de dag zelf.

Back To Top