Ga naar hoofdinhoud

Doe mee & maak kans op mooie prijzen!

 

Kleurplaat wedstrijd

Meedoen en kans maken op een mooi Fien & Teun prijzenpakket? Lever dan je mooiste creatie van de kleurplaat in bij het Kidsplein tijdens de Vierdaagse Alblasserwaard of maak een foto en mail deze voor 20 mei 2023 naar info@denhaneker.nl

Download kleurplaat


Prijsvraag

Meedoen en kans maken op 4 gratis toegangskaarten voor UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Maak de woordzoeker en streep alle 54 woorden, welke een relatie hebben met de Vierdaagse Alblasserwaard, door in de puzzel. Omcirkel daarna de overgebleven letters & het cijfer en schrijf de oplossing van de puzzel in de blokjes (dit betreft een vraag). Noteer vervolgens het antwoord op de vraag op de stippellijn. Laat ons voor 20 mei ‘23 de oplossing weten per mail naar info@vierdaagsealblasserwaard.nl (incl. naam en telefoonnummer) of lever deze volledig ingevulde pagina in bij de inschrijfbalie tijdens de Vierdaagse Alblasserwaard.

Download prijsvraag


Actievoorwaarden:
– Onder de inzenders van de kleurplaat wedstrijd wordt per categorie een winnaar gekozen.
– Onder de inzenders van de prijsvraag worden 3 winnaars getrokken die ieder 4 gratis toegangskaarten voor UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk ontvangen.
– De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Streekparade op 20 mei 2023 om ca 15.00 uur (Dorpsweg 119 – Hoornaar).
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Back To Top