skip to Main Content

Helaas gaat de Vierdaagse Alblasserwaard in 2021 niet door.

De kans dat we half mei nog te maken hebben met de 1,5-metermaatregel is groot. Voor deelnemers aan ons evenement valt op het start- en finishterrein veel te regelen, maar onderweg zorgt dit voor problemen. Bovendien willen we geen concessies doen aan de identiteit van ons evenement waar ‘beleven, proeven en ontdekken’ centraal staan.

In 2020 hebben alle deelnemers de mogelijkheid gehad om het inschrijfgeld terug te krijgen. De deelnemers die hun inschrijving hebben laten staan (incl. GoodieBag t.w.v. € 7,50) staan automatisch op de deelnemerslijst van 2022. Mocht je het inschrijfgeld terug willen ontvangen, geen probleem. Stuur dan een mail naar info@vierdaagsealblasserwaard.nl.

Woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei 2022.

Wandelen en/ of fietsen is in Nederland nog gewoon toegestaan op het moment van schrijven, alleen met niet meer dan 2 personen (m.u.v. gezinnen). Ga niet naar buiten bij verkoudheid of griepachtige klachten, mijd drukke locaties en houd voldoende afstand (1,5 meter) als je onderweg andere mensen tegen komt. Als je deze regels in acht neemt, kun je verantwoord op pad. Door actief te bewegen, bouw je bovendien meer weerstand tegen het coronavirus op.

Mede dankzij jouw bijdrage als sponsor kunnen we een dergelijk evenement organiseren onder de vlag van Den Hâneker – waarvoor dank! Begin volgend jaar sturen we je een nieuw sponsorcontract toe. Toegezegde sponsorbedragen worden dit jaar uiteraard niet automatisch afgeschreven.

De Streekparade zal in 2021 niet plaatsvinden op de afsluitende dag van de Vierdaagse Alblasserwaard. Wij zouden het heel erg waarderen als we je volgend jaar als deelnemer mogen begroeten en wensen je in de tussentijd veel sterkte als lokale ondernemer.

We willen je nogmaals bedanken voor je enthousiasme en betrokkenheid en hopen dat je ons volgend jaar wederom wilt ondersteunen bij dit mooie sportieve evenement.

Absoluut! Hoewel de maatregelen hier niet anders zijn dan in andere regio’s blijft de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden de moeite waard! Neem eens een kijkje op deze pagina voor prachtige overnachtingsadressen.
Leuk voor nu, óf in de toekomst!

Op het moment van schrijven staat alles wat hierover bekend is op de homepagina. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit delen op onze Sociale Media en op onze website.

Dit jaar zal er geen feestavond zijn. Wij hopen je volgend jaar op vrijdagavond weer in de tent te mogen begroeten.

Vanaf 1 januari 2022 kan er ingeschreven worden middels het inschrijfformulier.

Op de dag zelf kun je je voor diezelfde dag aanmelden bij de startplaats.

Dit is zeker mogelijk. Belangrijk is wel om te weten dat je alleen een medaille krijgt wanneer minstens 3 dagen uit worden gewandeld/gefietst. Voorinschrijving is echter niet mogelijk voor 1 dag.

Je kunt korting krijgen wanneer je lid bent van SVR/NTFU/KWBN.

Ja, er is een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van gestalde fietsen.

Iedereen mag deelnemen aan de Family proof route, met of zonder kinderen.

Nee, een zogenoemde spartamet is niet toegestaan. Wel kun je meedoen met een elektrische fiets (E-bike), als je daarbij rekening houdt met je medefietsers, met name met het langzamere tempo.

De fiets- en wandelroutes ontvang je bij de startlocatie (routes worden niet vooraf vrijgegeven).

De GPS-routes ontvang je bij de startlocatie (routes worden niet vooraf vrijgegeven).

Hiervoor kan contact opgenomen worden met Bike Totaal IJzerman. Kijk voor contactgegevens op hun website.

Dit is voor sommige routes mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op via info@vierdaagsealblasserwaard.nl.

Nee, het is niet toegestaan om mee te lopen met een huisdier.

Nee, dit is niet mogelijk. Inschrijving kan van te voren online via het inschrijfformulier of op de dag zelf.

Back To Top